logo
 • SPORTSREJSER I ALPERNE

  PHYSIOINNOVATION™ som er teamet bag AlpCamps Sports Institute tilbyder skræddersyede oplevelses-, teambuilding- og sportsrejser i Alperne, hvor udholdenhedsatleter på alle niveauer kan komme på de “berygtede” SufferCamps. Vi tilbyder enkeltstående atleter at komme herned samt firmaer og grupper at få et skræddersyet et uforglemmeligt ophold i Alperne med både ekstreme fysiske oplevelser i naturen og inspirerende undervisning.
  • MyoKinematics Bike Fit & TEKNIKTRÆNING

   MyoKinematics er et BIKE FITTING koncept udviklet af PHYSIOINNOVATION™. MyoKinematics er allerede benyttet og valgt individuelt af professionelle cykelryttere & triatleter. Et MyoKinematics fit handler om at forene din krop så enkelt som muligt med cyklen og lære dig effektivitet på cyklen via virtuelle tekniktræningsprogrammer & webinars.

   Du har mulighed for at kombinere bike fitting AlpCamps med workshops til at prøve det hele af i den rigtige verden sammen med fysisk testing i Alperne! Vores mål er at du er komfortabel, powerfuld og skadesfri på samme gang!

   MyoKinematics Bike Fit

   Vi forener brugen af high-end VibroMyoGraphy teknologi og sportsvidenskabelig knowhow til en af verdens mest omfattende KINETISK BASEREDE bike fit protokoller. Vi ønsker at levere den mest kvalitative BIKE FITTING metode der er på markedet. Inden et MyoKinematics Bike Fit foretages altid en sportsmedicinsk og idrætsfysioterapeutisk undersøgelse, der grundlægger din fysiske & biomekaniske kapacitet på cyklen, for at du skadesfri kan øge din effektivitet og WATT output.

   Du er velkommen at browse rundt på vores side og lade dig inspirere af tekst, videoer og billeder. Skulle du ikke få svar på hvad du søger, så tøv ikke med at kontakte os!

   TJEK VORES VIDEOER

   Vi arbejder med bevægeoptimering og styrker flere forskellige muskelgrupper under cykling der giver dig et værktøj til at overkomme bjergene, samt komme i endnu bedre fysisk form. 5KineticGears er udviklet af PHYSIOINNOVATION™.

   Oplev et tekniktræningen på vores PowerCamp koncept

  • FYSISK TEST | SWISS OLYMPIC MEDICAL CENTER

   Bliv både Vo2Max og WATT MAX testet på det olympisk akkrediterede fysiske testcenter tæt på AlpCamps Sports Institute. Her får du værdifuld viden omkring din fysik, hvilket giver dig et enormt vigtigt værktøj for at kunne planlægge din vej mod fuld udnyttelse af dit fysiske potentiale og forbedring deraf.

  • HVORFOR BESØGE AlpCamps?

   AlpCamps er for atleter der tager ansvar for deres egen udvikling og træffer præstationsoptimerende beslutninger. Dem, der gerne vil have det maksimale ud af deres træning og tid med deres passion indenfor cykling, triatlon, trail, langrend eller ski touring. Vi har med en bred vifte af udholdenhedsatleter at gøre, fra professionelle til motionister. En ting kræver vi på AlpCamps uanset niveau,- og det er commitment! TJEK VORES FORSKELLIGE PAKKELØSNINGER HER
  • #CardioAllYear // Sportsrejser hele året rundt

   Er du/I interesseret i at komme en tur forbi AlpCamps Sports Institute, så arrangerer vi en camp for dig. Vi arbejder nemlig kun med de datoer, som passer ind i dit liv. Vi kan skræddersy hver enkelt camp ift. dine ønsker, det kunne være teambuilding, firma eller en gruppe kammerater der vil på togt i Alperne og spare op i røverhistorie bogen med unikke oplevelser og nyde både fysisk smerte og visuelle indtryk fra Alpe bjergene.
  • ADRENALIN & ENDORFIN OM VINTEREN | Se her

   SPORTSREJSER I ALPERNE |  TRÆN SOM EN ALPE ATLET

   Cyklingen kan eksempelvis være lidt træls om vinteren, men på trods af det findes der flere cykelryttere, trailløbere og mountainbikere som alligevel bor hernede hele året rundt. Om vinteren får mange af alpe-atleterne tiden til at gå med alternativ træning såsom langrend og ski touring, som er fantastiske træningsmetoder til base udholdenhed og Vo2Max træning. Da vi på AlpCamps elsker skiløb, så er det for os naturligt at kunne tilbyde denne træningsform i vintersæsonen. Vi er både inkarnerede Vasaløbere og freeride skiløbere, så det er selvfølgelig også en mulighed at begi sig ud i AlpCamps Sports Institute, hvis din vintertræning mangler inspiration.

   FØLG OS PÅ VIMEO & SE VORES FORSKELLIGE TRÆNINGSMULIGHEDER

   


  CYKLING

  CYKLING

  Prøv kræfter med de mægtige Alper og test dig selv både fysisk og psykisk. Følg med på facebook.com/AlpCamps og få et visuelt indtryk af denne del af Alperne. Vi organiserer skræddersyede træningslejre, hvor der er hovedvægt på teknisk og fysisk træning. Desuden har vi et væld af sport performance services såsom fysisk testning og bike fitting, som også benyttet af pro-tour ryttere.
  BIKE FITTING

  BIKE FITTING

  AlpCamps tilbyder MyoKinematics Bike Fit metoden udviklet af PHYSIOINNOVATION™. Ved at besøge AlpCamps får du den mest kvalitative bike fit, hvor du både bliver testet i laboratorie og kommer ud og bruger det aktivt med coaching på landevejen. Her benyttes teknisk træningskonceptet 5KineticGears.
  FYSISK TESTNING

  FYSISK TESTNING

  AlpCamps har samarbejde med SWISS OLYMPIC MEDICAL CENTER og kan derfor tilbyde dig en helt unik fysisk test protokol, præcis som elite udøverne går igennem. Du vil få test Vo2Max, WATT MAX, Laktat, WATT/kg og meget mere. Desuden har du mulighed at blive testet i terrænet på AlpCamps.
  #CardioAllYear

  #CardioAllYear

  På AlpCamps udnytter vi alle 4 sæsoner! Da der ligger sne en del af året er vi selvfølgelig gale og glade skiløbere. Kom ned og prøv en langrends eller ski touring forlænget weekend eller skab din egen skræddersyede rejsepakke. Vi kan hjælpe med til tilmedling til events og konkurrencer i både langrend og ski touring.

  PRIS RAMMER // INDHOLD

  HVAD VENTER DU PÅ?

  SE VORES COACHING MULIGHEDER